Hur trivs du med ditt boende? Vad tycker du om vår service?

Hjälp oss att bli bättre – din åsikt är viktig

Enkäterna delas ut under vecka 20

Från måndag den 13 maj delas enkäterna ut till er hyresgäster, direkt till era postfack/brevlådor. För oss är det av stort värde att du tar dig tid och svarar på frågorna och deltar i vår undersökning. Dina svar hjälper oss att se vad vi kan bli bättre på.

Så här svarar du på enkäten:

Vinn ett presentkort!

Deltar du i undersökningen så är du inte bara med och påverkar ditt boende, du har också chansen att vinna ett presentkort! Bärkehus lottar ut 20 st presentkort på Unika Ludvika till ett värde av 200kr till de hyresgäster som deltar i årets undersökning.

Om undersökningen / Kontakt

Har du synpunkter eller frågor om enkäten kan du kontakta AktivBo på 08-23 39 85 eller info@aktivbo.se. Du är naturligtvis också välkommen att kontakta oss på Bärkehus för frågor på 0240-66 88 04 eller jenny.jansson@barkehus.smedjebacken.se.

AktivBo AB, ett företag med många års erfarenhet av hyresgästenkäter, har fått uppdraget att genomföra undersökningen. AktivBo garanterar att samtliga svar är anonyma gentemot Bärkehus. AktivBo behandlar dina personuppgifter endast på uppdrag av Bärkehus AB, i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer: aktivbo.se/privacy-policy.

Tack på förhand för din medverkan!

Sidan senast uppdaterad: