Start för kollektiv-TV

Hyresgäster som sedan tidigare har ett grundutbud av tv-kanaler som ingår i hyran kan, efter att de beställt och tecknat avtal med Telia, börja använda TV-paketet Telia Lagom.

Telia Lagom

Beställ tv-box och aktivera ditt tv-paket

Du som tidigare haft ett grundutbud av TV-kanaler kan beställa digital-tv paketet Lagom från Telia from 12 april 2021. Därefter får du dina koder och tv-boxen som du behöver för att starta kanalerna.

Digital-TV paketet ingår i din hyra liksom en TV-box från Telia. Har du fler TV-apparater i lägenheten kan du köpa till ett tvillingabonnemang för upp till 5 TV-apparater.

Hur beställer och aktiverar jag mitt abonnemang?
Du kan göra det på två sätt:

  1. Gå in på www.telia.se/aktiveralänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och följ instruktionen.
  2. Har du inte möjlighet att gå in och aktivera på nätet kan du ringa Telia på 020-20 20 70.
  3. All support gällande kollektiv-TV, inklusive TV-boxen, besvaras av Telia på 020-20 20 70

Instruktion från Telia som pdf: Aktivera ditt TV-paketlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Telia ersätter ComHem gällande TV-grundutbud

Kollektiv-TV via ComHem slutar fungera från 1 juni. Bärkehus har sagt upp avtalet med ComHem och erbjuder kollektiv TV-paketet Telia Lagom istället. Du kan fortsätta använda ComHem eller någon annan leverantör om du önskar. Du måste då teckna ett eget avtal som du själv bekostar. Det är endast Telia Lagom som ingår i hyran men även för att nyttja detta måste du teckna ett eget avtal..

Undantag från kollektiv-TV

Några fastigheter/adresser ingår inte i Bärkehus avtal med Telia. Här blir det inga förändringar utan allt fortsätter att fungera som vanligt. Om du bor på någon av adresserna nedan har du öppen fiber och kan ringa direkt till valfri leverantör eller välja tjänster fritt via Zitius tjänsteportallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

  • Malmgatan 21
  • Grenandervägen 1
  • Klockarvägen 4
  • Gruppboendet Sländan, Hattmakaren, Korsnäbben och Fridhem

Sidan senast uppdaterad: