TV och bredband till din lägenhet

Under hösten 2020 pågår två parallella projekt gällande TV och tjänster via internet.

Fasad flerbostadshus

Två projekt som berör TV, bredband och telefoni under hösten 2020

Beroende på var du bor kan du ha fått hem brev från oss på Bärkehus gällande öppen fiber, från ComHem gällande TV-sändningarna eller båda. Projekten är dock helt separata och gällande ComHems sändningar är det viktigt att du kontaktar ComHem direkt om du har frågor. Om du inte fått något brev berörs du inte av projekten eller så är din installation för öppen fiber längre fram i höst eller efter årsskiftet.

ComHem digitaliserar

Den 8 september släcker ComHem ner sina analoga sändningar och går över till digital-TV. Om du tittar analogt via ComHem idag får du upp en textremsa på TV-skärmen. Du måste, för att kunna fortsätta titta med ComHem efter den 8 september, ändra till digital-TV.

Kontakt: All information finns på comhem.se/digitaliseringlänk till annan webbplats men du kan även ringa 90 222 för att få information och hjälp.

Öppet fibernät och Digital-tv från Telia

Bärkehus uppgraderar sina fastigheter och kommer att erbjuda ett sk öppet fibernät genom vår kommunikationsoperatör Zitius. Det tekniska arbetet med installationerna i lägenheterna startade under juli 2020 och pågår till våren 2021. Lanseringen av det öppna nätet beräknas ske i början av december 2020. Mer information om exakt datum och hur du beställer utrustning och tjänster kommer senare i höst.

Sidan senast uppdaterad: 18 augusti 2020