Smedjebackens kommun, till startsida

Nyheter

Vi söker en Ekonomiassistent


Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent arbetar du främst inom leverantörs- och kundreskontra, löpande bokföring samt hjälper till vid månads- och årsbokslut. I arbetsuppgifterna ingår även kravhantering och i övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Utbildning

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent eller motsvarande och erfarenhet av leverantörs- och kundreskontra. Vi förutsätter att du har IT- vana och hanterar Office-paketet obehindrat. Meriterande är högskolekompetens i ekonomiska ämnen samt erfarenhet av redovisning och att jobba i vårt affärssystem Agresso.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad, självständig och serviceinriktad. I arbetet tar du egna initiativ och ser alltid till att stötta dina kollegor när det behövs. Du motiveras av de dagliga rutinerna i ditt arbete samtidigt som du är öppen för nya arbetsuppgifter. Du är van att ställa om utifrån verksamhetens krav och ser vad som behöver göras för att uppnå eftersträvade mål. Du gillar siffror och kan självständigt formulera dig väl i svenska både i tal och skrift. Kommunikativ förmåga och goda referenser är en förutsättning eftersom tjänsten innebär många kontaktytor mot kunder och medarbetare.

Tillsammans med vårt systerbolag Smedjebacken Energi & Vatten AB arbetar vi i en gemensam administrativ stödfunktion. Tjänsten är placerad på vårt gemensamma kontor i Smedjebacken och du rapporterar direkt till vår VD. Du blir en viktig kugge i vår verksamhet och har ett tätt samarbete internt med dina kollegor inom adm./kundtjänst liksom med våra driftchefer. Vi erbjuder dig ett roligt, varierande arbete och trevliga kollegor i två bolag som verkar i spännande och samhällsnyttiga branscher i ständig utveckling.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 4 juni 2017 via epost till
juan-carlos.dahl@arbetsformedlingen.se

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av vår ekonom Anneli Berg: Tel. 0240-66 88 09 alternativt frågor via epost till VD Cia Ferner Kny, cia.ferner@barkehus.smedjebacken.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Arbetsförmedlingen. Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Sidan senast uppdaterad: 2017-05-11
Webbredaktör: Marie Wennerström